Modest brudklänningar

Det vanligaste misstaget som en ung dam gör när man tittar på klänningar, söker en klänning utan tanke på hennes bodytype. För kvinnor som är obekväma med att bära en bikini stil kostym, finns alternativet att samarbeta bikini kostym med en ren kjol, bikini topp med samba byxor, eller ens bära en sjal topp med en lång ren kjol.

Jag kunde inte låta bli att bli lite trist läsning det. Visst, det är en löjligt svårt språk att lära sig (vilket är anledningen till det bör preciseras Kan inte-onese), men det är också en otroligt intressant språk fullmatat med karaktär.
Välja rätt cocktail och Balklänningar

Vill du ha en balklänning som kommer att vända allas huvud när du går in i rummet? Infödda talare häller du med beröm, ge din självkänsla en tillfällig boost (åtminstone tills du säger något fel och få gjorde narr av. Se motiveringen nummer 8). Och dessutom ska jag vara riktigt avundsjuk på dig.

Jag insåg att genom att förenkla en del av arbetet, vem som helst – till och med konsthantverkare som inte virka – kunde göra en fransar kjol som de kunde bära över deras kostym och skapa en personlig och unik look.

På detta stycke du använder din största raksöm och dra sedan genom övertråden till svagt samla det. När det är samlat tillräckligt att det är samma bredd som den toppstycket, stift, och sy fast den. Då kjolen kommer att se ut så här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: