Köp din egen brudklänning

Gå på bästa shoppingrunda i ditt liv och välj den finaste plagg som går smidigt under ditt bröllop klänning; Välj det mjukaste materialet, posten, liksom den mest lockande smekmånad underkläder för att reta din make och köra honom galen.

Brudklänning guru och ägare av en mycket framgångsrik, brud salong i Beverly Hills, Renee Strauss samarbetar med sällsynt juvel återförsäljare, Martin Katz och etsat sig in historia, genom att skapa en av de mest underbara, mousserande brudklänningar som människan känner till.

Skiktning en brudklänning online  innebär att låta olika storlekar längd material faller mot klänningen rätt till slutet av det. Detta fungerar bäst för en klänning som är svampformad (fluffigt hem), eftersom lagren visar bättre när klänningen är mer utspridda.

Du kan dela upp din midja område i två delar – plocka ut en satin svart / pastellfärgade båge som binder in i slutet på ett snyggt fluga för en knälång mönster endast för en långklänning som inte är i en svamp bula design, kan du använda den här idén.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: